25 85 39 32      mail@odense-skolevogn.dk
Odense Skolevogn logo

Om køreskolen

I Odense-Haarby Skolevogn skal det skal altid være en sjov og positiv oplevelse at tage kørekort.

Javed Irani ved Odense Skolevogn-bilen

I efteråret 2024 åbnes op for nye lokaler i Haarby.

Herfra tilbydes Haarby og hele Faaborg-Midtfyn og Assens kommune samme gode service, professionelle undervisning og hyggelige samværd, som kendt fra Odense Skolevogn køreskolens start i 2007.

 

Fra 2024 undervises og køres også i Haarby!

Her vil blandt andet dækkes byerne Haarby, Broby, Nr. Broby, Brobyværk, Faaborg, Glamsbjerg, Assens og omegn.

Så bor du i Faaborg-Midtfyn eller Assens Kommune – kig forbi. Se holdstarter her.

 

Undervisning

Undervisningen i Odense+Haarby Skolevogn køreskole foregår med hver individuel elev i fokus, altid mundtligt og via god dialog, ved tavleundervisning, visualisering og eksempler med video og billeder. Læs om teoriforløb og køreprøver her.

Teoriundervisningen afholdes ugentligt i hold-perioden, på tirsdage på Rødegårdsvej 152 i Odense i tidsrummet kl. 17-20.

Hele forløbet har en varighed på 8-10 uger. Nye hold opstartes cirka hver anden måned. Der er i øvrigt god busforbindelse til køreskolen, busserne holder kun små 100 meter fra adressen.
 

Din kørelærer

Mit navn er Javed Irani, jeg blev i 2007 uddannet som kørelærer. Odense Skolevogn køreskole åbnede samme år, og siden har mere end 1.500 glade elever fået deres kørekort herfra.

Jeg lægger stor vægt på, at alle mine elever føler tryghed ved både teoriforløbet, køreprøver og i trafikken, og at der hverken findes dumme spørgsmål eller svære svar. Over 90% af mine elever gennemfører teori og køreprøve første gang.

Uforpligtende spørgsmål eller tilmelding kan altid kontaktes til Javed på 25 85 39 32 eller på mail@odense-skolevogn.dk
 

Skolevognen

Køretimerne foregår i Mercedes-Benz A180 fra 2016. En lækker bil med rigtigt god komfort og køreglæde, der ikke kræver store færdigheder.
 

Odense+Haarby Skolevogn køreskole er medlem af FFK

Køreskolers medlemsskab af Foreningen af Frie Kørelærere (FFK) betyder adgang til både ankenævn og garantipulje. Det er sikkerhed og tryghed for dig som elev, og det garanterer, at du får den undervisning, du betaler for. Derudover sikrer FFK en løbende kvalitetssikring af køreskolers undervisning. Den enkelte køreskole modtager, regelmæssigt, uanmeldt, besøg af særligt godkendte kørelærere som kontrollerer undervisningens kvalitet. Besøg FFK her.
 

Anmeldelser fra Facebook

 • Nazia ShahNazia Shah

     Javed er det rette valg hvis du vil have seriøs og grundig undervisning hos en professionel køreskole i Odense.

 • Kuka PetersenKuka Petersen

     Mega god kørelærer, fortæller alting stille og roligt, og godt og grundigt. Vil helt klart anbefale Javed.

 • Kurt KvanteKurt Kvante

     Den varmeste anbefaling af Javed. Han har været en fantastisk hjælp for en af mine venner, der havde behov for særlig støtte. Javeds engagement og smittende tro på min ven, var årsag til at det lykkedes.

 • Malene Belling MunkMalene Belling Munk

     Jeg kan kun sige at jeg har været rigtig glad for at køre hos Odense Skolevogn. Javed er en rigtig god kørelærer, han har lært mig at få ro på min nervøsitet. Jeg kan stærkt anbefale køreskolen.

 • Furkan TaskinFurkan Taskin

     Javed fortæller og forklarer det hele rigtigt grundigt. Han er en meget smilende og positiv kørelærer. Når man laver fejl, bliver han ikke sur, men laver joke ud af ens fejl, hvor man i stedet for at blive ked af det, bliver glad.

 • Sofie KnudsenSofie Knudsen

     Javed er en super god kørelærer. Køretimerne er sjove, men samtidigt seriøse. Bestod teori- og køreprøve 1. gang, takket være Javed.

 • Benjamin CelikBenjamin Celik

     Du slutter ikke kun med et kørekort, men også med et venskab. Fantastisk kørelærer og fantastiske stunder. Du lærer det hele uden problemer, og hvis ikke du forstår finder han en anden måde at forklare.

 • Monique CruusbergMonique Cruusberg

     Kan varmt anbefale Odense Skolevogn. Javed er en super dygtig lærer. Han får eleverne til at stole på sig selv og ikke tage sine fejl så tungt. De ting man har svært ved trænes igen og igen, til man selv er helt sikker.

 • Enes KılıçEnes Kılıç

     At tage kørekort hos dig er fantastisk. Du er altid positiv/glad, deler dine livserfaringer. Måden du motivere din elever, er præcis den motivation, dine elever har brug for. Du booster selvtilliden helt op.

 • André Stojka SørensenAndré Stojka Sørensen

     Javed, tak for et godt forløb. Du har været rigtig god til at hjælpe mig igennem det hele. Du' Danmarks bedste mennesk'.

Udvalgte anmeldelser og profilbilleder er kopieret fra Odense+Haarby Skolevogns Facebook-side og vises med tilladelse fra tidligere elever. Besøg Odense+Haarby Skolevogn køreskole på Facebook – og læs flere anmeldelser, samt mere om elever, hold og kommende events.

Til top